SUMBANGAN INDUSTRIAL FAN DAN EXTENSION WIRE KEPADA HOSPITAL KULIM

KULIM – Pada 27 Mei 2021 telah berlangsung proses serahan 2 unit industrial fan dan extension wire oleh Pertubuhan IKRAM kawasan Kulim dan i-BANTU Kulim bagi kegunaan pihak Hospital Kulim untuk diletakkan di beberapa khemah saringan Covid-19.

Serahan disempurnakan oleh YDP Pertubuhan IKRAM Malaysia Kawasan Kulim, Encik Raja Nor Azrin bersama Ketua Khidmat Masyarakat IKRAM Kulim: i-BANTU, Encik Razi Ismail. Pihak Hospital Kulim sangat berbesar hati menerima sumbangan ini khususnya ketika kekalutan pandemik Covid-19.

Pihak hospital juga memaklumkan masih banyak lagi kelengkapan diperlukan bagi melancarkan proses saringan Covid-19 di Hospital Kulim.

Kepada anda yang ingin turut menyumbang boleh berhubung terus dengan Encik Razi Ismail di talian +60142404288. Semoga usaha kita yang kecil ini diterima Allah s.w.t.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia