SUMBANGAN INDUSTRIAL FAN DAN EXTENSION WIRE KEPADA HOSPITAL KULIM

KULIM – Pada 27 Mei 2021 telah berlangsung proses serahan 2 unit industrial fan dan extension wire oleh Pertubuhan IKRAM kawasan Kulim dan i-BANTU Kulim bagi kegunaan pihak Hospital Kulim untuk diletakkan di beberapa khemah saringan Covid-19.

Serahan disempurnakan oleh YDP Pertubuhan IKRAM Malaysia Kawasan Kulim, Encik Raja Nor Azrin bersama Ketua Khidmat Masyarakat IKRAM Kulim: i-BANTU, Encik Razi Ismail. Pihak Hospital Kulim sangat berbesar hati menerima sumbangan ini khususnya ketika kekalutan pandemik Covid-19.

Pihak hospital juga memaklumkan masih banyak lagi kelengkapan diperlukan bagi melancarkan proses saringan Covid-19 di Hospital Kulim.

Kepada anda yang ingin turut menyumbang boleh berhubung terus dengan Encik Razi Ismail di talian +60142404288. Semoga usaha kita yang kecil ini diterima Allah s.w.t.

Aneka bangsa dan juga budaya,
Perpaduan terjalin sekian lama,
Selamat menyambut Hari Malaysia,
Walau berbeza, tetap teguh bersama.

[supsystic-social-sharing id='1']

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia