Rehlah IKRAMTeens Pasir Mas terima kejutan

Program yang pada asalnya dirancangkan untuk remaja lelaki sahaja bagaimanapun telah dihadiri secara mengejut oleh kira-kira 15 remaja perempuan yang dihantar secara sukarela oleh penjaga mereka. Pihak urusetia terpaksa meminta bantuan wanita IKRAM untuk mengendalikan kehadiran mereka.

Program rehlah ini mendapat sambutan yang baik dengan kehadiran seramai 100 remaja, dan sepanjang program itu mereka dibimbing oleh fasilitator IKRAMTeens yang diketuai oleh Sdr Rushdi Afifi.

Pihak penganjur telah menyediakan kemudahan pengangkutan dari tempat kediaman peserta ke tempat rehlah. Pada akhir sesi, kebanyakan remaja rata-ratanya berharap agar dapat hadir lagi ke program seumpama ini pada masa hadapan.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia