Mesyuarat Perwakilan Negeri Terengganu 2015

mpm1 2015

 

Alhamdulillah, Mesyuarat Perwakilan Negeri (MPN) IKRAM utk sesi 2014 – 2015 telah selamat bersidang di Yayasan Pembangunan Keluarga, Kuala Terengganu semalam,25 April 2015.

Majlis telah dirasmikan oleh Ustaz Burhanuddin bin Lukman, Ahli Jawatankuasa IKRAM Pusat merangkap Ketua Sekteriat Ulama.

Selaku Setiausaha IKRAM Negeri Terengganu, saya mengucapkan jazakallahu khairan Kathira kepada semua Perwakilan drp semua Daerah yang telah membahaskan Laporan tahunan dan Laporan Kewangan serta perbahasan usul yg akhirnya membawa kepada satu keputusan bersama.

Semoga IKRAM terus maju kedepan dan mampu membuat pengislahan berdasarkan Peta Strategik yg telah dirangka bersama dengan slogan ‘Menuju Malaysia Negara Rahmah’ dan dengan semangat Ukhuwah Teras Kegemilangan.

Muzahar Hitam
SU IKRAM Negeri Trg.

Aneka bangsa dan juga budaya,
Perpaduan terjalin sekian lama,
Selamat menyambut Hari Malaysia,
Walau berbeza, tetap teguh bersama.

[supsystic-social-sharing id='1']

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia