Kuasai Media Sosial, Perkasakan Dakwah

Kuasai Media Sosial Perkasakan Dakwah

Wakil-wakil media dari empat kawasan lain IKRAM Wilayah Persekutuan juga turut hadir dalam seminar ini yang disampaikan dengan jayanya oleh Dr. Nur Aisyah Zainordin yang lebih popular dengan nama penanya Muharikah. Dr. Nur Aisyah Zainordin merupakan kolumnis ‘Majalah JOM’. Beliau juga merupakan penulis dua buah buku bertajuk ‘Lagenda Budak Usrah’ dan ‘Muharikah The Comics’, selain juga merupakan pemilik akaun facebook ‘Muharikah’ yang memperolehi lebih daripada 150 000 likes buat masa ini.

Seminar ini diisi dengan pengisian tentang cara menggunakan media sosial bagi memperkasakan dakwah IKRAM. Selain itu, semua delegasi berpeluang mengadakan perbincangan tentang tugas-tugas dan sasaran ‘team’ IKRAMedia Wilayah Persekutuan bagi memperkasakan lagi Media IKRAM di kawasan masing-masing.

Setinggi kesyukuran dipanjatkan kepada Allah s.w.t. yang melancarkan perjalanan program dan kerana program ini telah berjaya membuka gerak kerja baru ‘team’ IKRAMedia Wilayah Persekutuan, insyaAllah.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia