IKRAM Batu Terima Kunjungan UNIKOP

IKRAM Batu Terima Kunjungan UNIKOP

Kunjungan Karisma yang diketuai oleh pengerusinya sdra Syed Zain Syed Idros bersama 9 orang AJK yang lain adalah untuk berkenal-kenalan dengan IKRAM Daerah Batu yang baru menjadi jiran mereka (pejabat baru IKRAM Batu bersebelahan dengan Kolej UNIKOP).

Sementara kunjungan bahagian HEP yang diketuai oleh Ustaz Mat Said Razak, Ketua Bahagian HEP bersama 4 orang pegawai yang lain untuk membincangkan majlis pelancaran program kerjasama antara UNIKOP dan IKRAM Batu pada 22 Disember nanti. Program pelajar ini adalah susulan pertemuan YDP IKRAM Batu Tn Hj Hassan Unir dengan pihak HEP Kolej UNIKOP awal bulan ini.

Kedua-dua tetamu ini diraikan oleh Tn Hj Khalil Che Ibrahim, SU IKRAM Batu, Tn Hj Wan Mohd Zukri Che Mat Zin, Pengerusi JK Media dan Antarabangsa IKRAM Batu serta beberapa orang eksekutif IKRAM Batu.

Semoga program kerjasama antara IKRAM Batu dan Kolej UNIKOP nanti berjalan lancar dan dipermudahkan Allah swt.

Aneka bangsa dan juga budaya,
Perpaduan terjalin sekian lama,
Selamat menyambut Hari Malaysia,
Walau berbeza, tetap teguh bersama.

[supsystic-social-sharing id='1']

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia