Presiden IKRAM ke Kelantan lawat operasi i-Bantu

Beliau diiringi oleh Pengerusi  Jawatankuasa Khidmat Masyarakat, Prof Madya Ainullotfi Abdul Latif dan Pembantu Pengurus Operasi i-Bantu, Abdul Hafidz Hashim yang membawa kereta pacuan empat roda ke sana. Rombongan disambut oleh Pengarah i-Bantu Kelantan, Dr Dinsuhaimi Sidek dan para petugas i-Bantu Kelantan.


Tiba di sana sekitar jam 6.00 petang, Mohd Parid dan rombongan melawat Markas Operasi i-Bantu Kelantan di Kubang Kerian, bertemu dengan para petugas i-Bantu Kelantan dan sukarelawan i-Bantu Johor yang membantu di Pusat Operasi Gabungan NGO di Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan.

Pada malamnya, mereka menyertai mesyuarat operasi pasukan i-Bantu Kelantan bagi menyelaras usaha-usaha menyalurkan sumbangan, bantuan dan khidmat kesihatan kepada mangsa-mangsa banjir di seluruh Kelantan.

Meskipun sibuk dengan pelbagai urusan sebagai Presiden, Dr Mohd Parid tidak ketinggalan membantu membungkuskan barang bantuan pada Rabu lalu di pusat pengumpulan i-Bantu Kajang di Surau Sri Al-Amin Bangi. Turut hadir membantu adalah Timbalan Presiden IKRAM, Ustaz Hasanuddin Mohd Yunus.

Sumber: http://on.fb.me/1xC0lJB

Penafian: Penulisan ini adalah pandangan peribadi dan tidak menggambarkan pendirian IKRAM.

Ikuti Rancangan Jom Sembang Bersama Ustaz Dr Syazalie Hirman setiap Jumaat di TV IKRAM.

Ingin mengikuti pandangan semasa dan info terkini dari IKRAM?
Hantar maklumat anda kepada kami:

ARTIKEL TERKINI

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia