SUMBANGAN BACK TO SCHOOL 2021

KULIM- Pada 2 Januari yang lalu IKRAM Kawasan Kulim, Yayasan Ikram Malaysia / i-Bantu Kulim berjaya melaksanakan program Sumbangan Back To School 2021. Program kali ini sempat menyantuni seramai 66 orang pelajar sekolah sekitar Daerah Kulim.

Oleh kerana jumlah penerima yang ramai program disusun dengan kehadiran penerima dibahagikan kepada 3 kumpulan, bermula jam 9 pagi bagi kumpulan pertama, 10 pagi kumpulan kedua dan 11 pagi bagi kumpulan ketiga. Dengan pemantauan dari pihak Polis dari Cawangan Khas IPD Kulim, program berlangsung mengikuti SOP yang dibenarkan.

Pertubuhan Ikram Malaysia Kawasan Kulim dan Yayasan Ikram Malaysia / i-Bantu Kulim, mengucapkan jutaan terima kasih kepada para penyumbang yang memberi kepercayaan kepada pihaknya untuk menguruskan sumbangan yang diberikan.

Ucapan terima kasih juga diucapkan kepada Tesco Kulim, Nasi Ayam Periuk Besar Lunas, Bob Ikan Bakar, Farmasi Idaman Lunas, IPD Kulim, Warga SRAI Kulim, serta ramai lagi yang turut menjayakan program Sumbangan Back To School kali ini.

Aneka bangsa dan juga budaya,
Perpaduan terjalin sekian lama,
Selamat menyambut Hari Malaysia,
Walau berbeza, tetap teguh bersama.

[supsystic-social-sharing id='1']

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia