PERHIMPUNAN TAHUNAN IKRAM PAHANG (PATIN 2015)

patin2015 6

Hampir 200 ahli IKRAM Pahang serta para jemputan turut hadir ke PATIN 2015 untuk menjalin silaturahim, berukhuwwah serta mendengar ucaptama yang disampaikan oleh Timbalan Presiden IKRAM, Ustaz Hj. Hasanuddin Mohd Yunus dan ucapan aluan oleh YDP IKRAM Pahang, Tn. Hj. Samsudin Abdullah.

Selepas Sesi Ucaptama, para hadirin berpeluang mendengar penyampaian agensi-agensi dibawah Pertubuhan IKRAM. Antara agensi terlibat ialah Unit Tarbiah, Wanita IKRAM, Hidayah Centre, Ibantu Pahang dan IKRAM – Musleh Pahang.
Majlis turut dimeriahkan dengan pelancaran Kelab IKRAM Junior Negeri Pahang yang telah disempurnakan oleh Timbalan Presiden IKRAM, Ustaz Hj. Hasanuddin Mohd Yunus serta diserikan lagi dengan persembahan dari pelajar Sekolah Rendah Islam Al-Amin Paya Besar, persembahan dari anak-anak kecil, Tadika Permata Hidayah dan persembahan bertenaga oleh mahasiswa Ikram Siswa UIA Kuantan dan belia IKRAM Pahang.

Akhir sekali, Pertubuhan IKRAM Negeri Pahang akan terus menjalin hubungan yang erat dengan kerajaan negeri Pahang, parti-parti politik, NGO-NGO serta agensi kemasyarakatan agar dapat membina negeri Pahang, Negeri Rahmah Masyarakat Sejahtera.

 

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia