Mukhayyam Ahli Aktif dan Ahli Teras IKRAM Sarawak 2015

 

‘Program seperti ini sangat dinanti-nanti kerana selain kita dapat memperbaharui gerak kerja dan hamasah dalam melaksanakan tarbiah dan dakwah, kita juga dapat berjumpa dengan ikhwah akhawat daripada kalangan syuyukh dan syabab dari seluruh Sarawak. Saya kira peluang seperti ini tidak selalunya ada memandangkan faktor geografi negeri Sarawak yang luas ini’, demikianlah kata-kata salah seorang peserta mukhayyam ketika ditemui.

Mukhayyam kali ini diserikan lagi dengan kehadiran Ahli Jawatankuasa IKRAM Pusat iaitu Ustaz Haji Hasanuddin bin Mohd Yunus selaku Timbalan Presiden beserta isteri Pn Sharifah Mahiza Syed Abdul Kadir selaku Bendahari Wanita IKRAM Malaysia.

 

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia