MENYANTUNI KELUARGA MANGSA KEBAKARAN DI MOSCOW

IMG 20150428 WA0028

 

Ayah Rosdiana, En. Idham Halis memaklumkan kepada kami yang Rosdiana masih dapat menelefon beliau sejurus kebakaran berlaku memaklumkan jangan bimbang kerana beliau luka sedikit sahaja. Namun, selepas itu Rosdiana menelefon sekali lagi memaklumkan beliau berada didalam ambulans.
Kini keluarganya berhasrat ke Rusia bagi melihat keadaan Rosdiana yang dilaporkan kritikal kerana terhidu asap berlebihan dalam tragedi tersebut.

Semoga dengan kedatangan pihak kami menyalurkan sumbangan orang ramai dapat meringankan beban yang ditanggung keluarga ini. Kami menyeru kepada semua rakyat Pahang khususnya dan rakyat Malaysia umumnya dapat mendoakan kesejahteraan kepada semua mangsa yang terlibat.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia