MAJLIS SERAHAN WAKAF KERUSI RODA DAN AIRPORT CHAIR KEPADA HOSPITAL KULIM

KULIM- Pada 28 Februari yang laulu, telah berlangsung Majlis Serahan Wakaf Kerusi Roda dan Airport Chair kepada Hospital Kulim.
Alhamdulillah, hasil kutipan sumbangan yang diterima membolehkan Pertubuhan Ikram Malaysia Kawasan Kulim dan Yayasan Ikram Malaysia, i-Bantu Kulim mendapatkan 7 buah kerusi roda dan 4 buah airport chair.

Serahan telah disempurnakan oleh YDP Pertubuhan Ikram Kulim Raja Nor Azrin dan diterima bagi pihak hospital oleh Dr. Safinaz, HOD Klinik ENT. Kepada semua penyumbang, pihak hospital mungucapkan jutaan terima kasih atas sumbangan yang diberikan dan pihak hospital amat mengalu-alukan program seumpama ini dan mengharapkan dapat diteruskan lagi untuk masa akan datang.

Tahniah buat semua penyumbang

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia