Korban Kasih IKRAM Pahang 2022

Pahang, 13 July 2022 – Alhamdulillah, telah selesai program Korban Kasih IKRAM Pahang 2022. Program ini dianjurkan oleh IKRAM Kuantan, IKRAM Indera Mahkota, dan IKRAM Temerloh dengan Kerjasama Hidayah Centre Foundation Pahang, Yayasan IKRAM Pahang dan IKRAM Muda Pahang.

 

Program ini dianjurkan di beberapa tempat yang berbeza di sekitar Pahang termasuklah Kampung Kurnia dan Kampung Tuan di Kuantan, serta Taman Bahagia di Temerloh.  Majlis disambut baik dengan kehadiran penduduk kampung untuk membantu kerja-kerja melapah, memasak dan pengagihan daging korban.

 

Kehadiran muallaf dan rakan Hidayah Centre turut memeriahkan lagi program ini. Semoga Allah SWT memberi ganjaran yang besar buat peserta Korban dan semua yang terlibat dalam menjayakan program Korban Kasih IKRAM Pahang 2022.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia