Konvoi Amal Perpaduan MyIKRAM Bikers

 

Alhamdulillah, semalam berlangsung Konvoi Amal Perpaduan MyIKRAM Bikers di Taman Rekreasi Kg. Kepis Baru dengan program penyampaian sumbangan kepada lebih kurang 40 org penerima dari Kg Kepis Ulu, Kg Kepis Hilir, Kg Kepis Baru dan Kg. Malan.

Terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang terlibat menjayakan Sumbangan Konvoi Amal Perpaduan ini.

Seramai lebih kurang 26 peserta MyIKRAM Bikers yg terlibat dalam konvoi amal ini singgah di Kg Kepis Baru untuk beramah mesra dengan penduduk setempat serta meraikan penerima sumbangan.

Alhamdulillah sumbangan berupa barangan keperluan asas dan sedikit wang tunai telah disampaikan oleh Tuan Hj. Zailan, Penyelaras DUN Johol, Hj Amirasyid Densibali, Yang Dipertua IKRAM Negeri Sembilan, Hj. Hasri Wazir, Pengerusi YIM/MyCARE NS dan juga Prof. Azmi, Pengerusi Ikram Bikers.

#TeguhBersama
#IKRAMNS

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia