Kempen Derma Darah 2021

11 May 2021 – IKRAM Perlis berkolaborasi dengan Kelab Mendaki Dan Kembara Negeri Perlis (Hikers Perlis) & Unit Tabung Darah HTF Perlis menganjurkan Kempen Derma Darah.
Kempen yg telah diadakan sebanyak 3 Sesi di bulan Ramadan pada tahun ini (29 April, 6 dan 6 dan 11 Mei 2021 mencatatkan jumlah yg memberangsang sepanjang Kempen. Purata kehadiran mereka yg datang menderma sebanyak 30 ke 40 org setiap malam kempen berbanding hari biasa 10 ke 15 org shj di bulan ramadan ini.
Kami juga berkesempatan memberikan sumbangan khusus buat Frontliners yg bertugas di Unit Tabung Darah HTF ini setiap malam Selasa Dan Khamis.
Sekalung penghargaan dan tahniah kepada semua penderma darah. Dan tak lupa sekalung penghargaan buat penyumbang-penyumbang yg memberikan sumbangan menjayakan aktiviti kali ini.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia