Karnival MyCARE Palestine 2015

poster a4 pg 1 front v4 LQ

Humanitarian Care Malaysia @ MyCare yang dahulunya dikenali sebagai Aqsa Syarif akan mengadakan Karnival MyCare Palestine pada 29-30/5 nanti bertempat di Stadium Tertutup Gong Badak.

Karnival ini bertujuan untuk mengutip dana bagi membantu rakyat Palestine, antaranya menaja anak2 muda mereka meneruskan pengajian di UNISZA.

Antara program utama yang adalah Forum Perdana berkaitan perjuangan umat Islam di Palestin & seluruh dunia serta Konsert Amal Freedom For Palestine yang akan dijayakan oleh Faizal Tahir, Kumpulan Nasyid Izzatul Islam dari Indonesia, Mu’adz Dzulkefly, Anas Tahir (ft Al-Kautsar) dan lain-lain . Di samping itu, pelbagai acara menarik yang melibatkan masyarakat setempat seperti pameran, jualan, sukaneka dll akan turut diadakan di sepanjang tempoh karnival berkenaan.

Kami mewakili pihak penganjur mengambil kesempatan ini untuk menjemput rakan2 NGO untuk turut bersama kami di dalam menjayakan karnival ini, antaranya dengan menjadi ajk program, membuka booth pameran, melancarkan kutipan dana dsbnya.

Sila hubungi talian 012-983 5577 untuk urusan selanjutnya. Wassalaamu Alaikum

Haji Zameran Jusoh
Pengerusi MyCare Terengganu
YDP IKRAM Terengganu

www.aqsasyarif.org.my

www.facebook.com/karnivalmycaretrg

 

 banner 12X5 RGB LQ

flyers a4 folded page 2 3 inside LQ

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia