IMPAK di Perumahan Kerinchi Anjuran IKRAM Lembah Pantai

19 Jun 2022, Perumahan Kerinchi, Lembah Pantai.
Alhamdulillah telah diadakan Sesi Pengenalan IMPAK (Ibu Bapa Memastikan Peningkatan Akademik Anak) anjuran Pertubuhan IKRAM Kawasan Lembah Pantai (Insentif Geran Yayasan Hasanah, Kementerian Kewangan) bertempat di Perumahan Kerinchi Lembah Pantai.
Sesi Pengenalan ini berlangsung dengan jayanya atas kerjasama dari KRT Kerinchi Blok A, B dan C dan JK Penduduk Blok A.
Sesi pengenalam IMPAK ini dihadiri oleh seramai 23 ibu bapa penduduk di PPR Kerinchi Blok A, B, C. Melalui sesi ini, seramai 20 orang ibu bapa telah mendaftar menjadi Peserta IMPAK IKRAM LP.
Kami mengucapkan terima kasih atas kehadiran
En Khairul Nizam (Pengerusi KRT Kerinchi Blok A, B dan C), En Hamzah (Pengerusi Blok A), YDP IKRAM LP Dr Farid Nazer & TYDP IKRAM LP Dr Sabirah Abu Bakar.
Diharap program IMPAK ini dapat mampu memberikan ilmu & motivasi kepada ibu bapa untuk turut serta secara aktif dalam mendidik anak-anak di rumah.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia