IKRAM KULIM SUMBANG 100 SET MAKANAN KEPADA FRONTLINERS

KULIM- Pada 25 dan 26 Julai 2021, Pertubuhan IKRAM Malaysia kawasan Kulim telah berjaya menyampaikan 50 set makanan pagi dan 50 set makanan tengah hari kepada para petugas barisan hadapan di Hospital Kulim. InsyaAllah, sumbangan pek makanan ini akan diteruskan lagi untuk esok dan hari seterusnya.

Selain itu, 4 buah kipas industri dan 4 extension wire turut disumbangkan kepada pihak Hospital Kulim bagi ditempatkan di khemah-khemah tambahan yang dibuka untuk menampung pesakit covid-19 dan juga di khemah-khemah vaksinasi.

Penyampaian sumbangan telah disempurnakan oleh saudara Razi Ismail (Pengerusi Yayasan Ikram Malaysia & I-Bantu Ikram kawasan Kulim) kepada wakil-wakil frontliner.

Moga dengan sumbangan ini dapat memberikan sedikit keringanan kepada hero-hero kita ini dalam melaksanakan tugas sepanjang tempoh pandemik covid19 ini. IKRAM Kedah akan terus memacu dalam membantu masyarakat demi dakwah dan kebajikan.

 

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia