i-Bantu Bintulu Prihatin, Anjur Jualan Amal untuk Mangsa Banjir

Menurut pengarah program, Mohamasir Muhammad, beliau berharap agar jualan amal ini membantu sedikit sebanyak dengan kapasiti yang ada buat mangsa banjir di Pantai Timur yang kehilangan harta benda dan keperluan hidup.

Jualan akan diteruskan pada masa akan datang sehingga tarikh yang ditetapkan. Orang ramai yang berminat untuk membeli dan menyumbang barangan terpakai dijemput untuk datang ke gerai i-Bantu di Bintulu Car Boot Sale. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan saudari Aishah pada talian 016-4478159.

Semua hasil jualan akan disalurkan ke Tabung Kasih Bencana Banjir i-Bantu, nombor akaun 5621 4240 5154 (Maybank) atas nama Pertubuhan IKRAM Malaysia.

Aneka bangsa dan juga budaya,
Perpaduan terjalin sekian lama,
Selamat menyambut Hari Malaysia,
Walau berbeza, tetap teguh bersama.

[supsystic-social-sharing id='1']

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia