Hari Keluarga IKRAM Kajang

Pada pagi 25 September 2022, lebih kurang 300 ahli IKRAM Kajang berkumpul di South Creek Setia Ecohill 2 bagi meraikanHari Keluarga IKRAM Kajang. Hari yang dipenuhi dengan aktiviti yang menyeronokkan untuk semua peringkat umur, dan semua orang menikmati makanan dan minuman yang dibawa dan dikongsi bersama. Peristiwa tersebut merupakan pengisian memori yang hebat untuk semua ahli.

Momentum melonjak pada jam 9:45 pagi selepas semua kehadiran didaftarkan dan dibahagikan kepada kumpulan aktiviti umur dan jantina. Aktiviti bermula pada pukul 10:00 pagi, dengan wajah ramai keluarga terpancar keterujaan sambil bermain permainan bersama-sama!

Selebihnya hari ini dihabiskan dengan makan tengah hari bersama-sama sebagai sebuah keluarga, cabutan bertuah, dan bergambar bersama untuk mengingati hari yang indah ini!

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia