Flea Market Taman Haji Ali Mata Ayer

Arau, 25 Julai 2023 – IKRAM Kawasan Arau telah menganjurkan program Flea Market bertempat di dewan orang ramai Taman Haji Ali, Mata Ayer hari ini. Program berlangsung seawal jam 8 pagi sehingga 12 tengah hari. Penganjuran program Flea Market ini adalah dengan kerjasama beberapa pihak termasuk Taman Haji Ali, Tadika Perpaduan Taman Haji Ali, Klinik Menon, IKRAM Junior dan Yayasan IKRAM Malaysia (YIM) Perlis.

Di samping jualan lambak, para pengunjung juga disajikan juga dengan demonstrasi masakan puding oleh chef jemputan. Beberapa aktiviti menarik yang lain juga telah dijalankan termasuk pertandingan mewarna kanak-kanak, permainan tradisional; congkak dan dam, pemeriksaan kesihatan percuma dan demonstrasi urutan stres.

10 orang asnaf dari sekitar kawasan tersebut juga telah diraikan pada hari ini dengan serahan pek makanan kering kepada mereka oleh YIM Perlis. Pihak IKRAM Kawasan Arau mengucapkan terima kasih kepada kepada Pengerusi Taman Hj Ali, Tadika Perpaduan, Klinik Menon, Ikram Junior dan YIM atas kerjasama untuk majayakan program.

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Kulim

Masjid Al Muqarabbin, Taman Angsana, Kulim

Sungai Petani

Masjid Bandar Perdana, Bandar Perdana Sg Petani

Kubang Pasu / Alor Setar

Masjid An Nur IPG Kampus Darulaman, Jitra

Pekan

Masjid Sultan Ahmad Shah, Pekan

Pahang Barat

Surau RPSB Kg. Pagar, Penjom, Lipis

Pahang Barat

Surau Al Hidayah, Kg Melayu Sg Lui, Raub

Kota Samarahan

Masjid Al-Malik, Taman Uni Garden

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia