[Berita] PROGRAM JALINAN KASIH RAMADAN DI PPR BERSEPADU SENAWANG (Flat Taman Jasmin), Seremban

11hb Mei, Senawang – IKRAM Rembau menziarahi Rumah Pangsa PPR Bersepadu Senawang pada petang ini untuk menyampaikan sumbangan kepada 30 keluarga yang kurang bernasib baik di kawasan perumahan ini. 

Sumbangan berupa sedikit wang tunai dan kuih raya seperti Kerepek dan kek lapis Sarawak telah disampaikan oleh Tn Hj Misri bin Dollah Kanan, Yang Di-Pertua IKRAM Rembau. Sumbangan ini merupakan tajaan IKRAM Rembau dan i-Bantu. 

Pengerusi PPR, Tn Hamdan bin Hj Adam mengalu-alukan kedatangan IKRAM Rembau dan mengucapkan ribuan terima kasih atas kesudian pihak IKRAM Rembau yang menyantuni penduduk di sini.

 

 

Pihak IKRAM Rembau juga merakamkan penghargaan kepada semua penyumbang dan kepada pihak urusetia yang membantu melancarkan majlis ringkas ini.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

RAYUAN RAMADAN 2021 [N.Sembilan]

Rebutlah peluang bersedekah pada 10 malam terakhir ini! 

Banyak golongan yang memerlukan bantuan kita di luar sana. Saat kita menikmati juadah berbuka yang enak, ada ramai di luar sana yang mungkin kelaparan. Ayuh salurkan sumbangan/sedekah anda ke 

Yayasan IKRAM MALAYSIA (NS) 

Pautan untuk menyumbang : https://www.billplz.com/RR21-N

Atau

Yayasan Ikram Malaysia

Maybank  : 5621 4240 4402 (Ref: RR21NSembilan)

Syawal Permulaan Baharu. Raya bersama IKRAM dengan klik gambar di bawah.

[supsystic-social-sharing id='1']
Author picture

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia