[Berita] FOOD Bank As-Sa’idiyyah dan IKRAM Seremban

FOOD Bank As-Sa’idiyyah 

Assalamualaikum Wbt Tuan/puan, para dermawan yang dirahmati Allah SWT, 

Terpanggil dengan kesempitan hidup yang dialami oleh sebahagian besar masyarakat, Pusat Pendidikan As-Saidiyyah melalui As-Sa’idiyyah Khidmat dengan kerjasama IKRAM Seremban melancarkan “Program Foodbank” bertempat di pintu utama Sekolah Rendah Islam As-Sa’idiyyah, Taman Rashidah Utama, Seremban.

Sehubungan itu, adalah dijemput dan dibuka kepada sesiapa sahaja yang memerlukan sedikit keperluan harian utk tampil bagi mendapat bekalan seadaanya di tempat yang disediakan.

As-Sa’idiyyah Khidmat juga membuka ruang beramal kepada tn/pn dalam apa jua bentuk yang diinginkan agar semua dapat merasai nikmat kasih hidup bersama. setiap harta yang kita miliki, pastinya ada bahagian untuk orang lain yang lebih memerlukannya.

Sebarang persoalan dan maklumat yang berkaitan mohon berhubung dengan Ust. Ahmad Shirazi 0122745604 (https://www.wasap.my/60122745604) . Kepada yang ingin menyumbang duit untuk tujuan di atas boleh bank in sumbangan tersebut ke akaun Bank Rakyat DANA KEBAJIKAN PIBG SRIAS : 1101102018 (reference : Foodbank)

#berinfaqlah & rasai kenikmatannya

#BinaNegaraRahmah

#IKRAMNS

#PertubuhanIKRAMMalaysia

Aneka bangsa dan juga budaya,
Perpaduan terjalin sekian lama,
Selamat menyambut Hari Malaysia,
Walau berbeza, tetap teguh bersama.

[supsystic-social-sharing id='1']

Bonda Nor atau nama sebenarnya Norli binti Madlan adalah anak kelahiran Melaka yang kini menetap di Terengganu. Beliau seorang penulis, novelis, kolumnis majalah, penceramah dan pengasas Kaedah Membaca Ekspres-i.

ARTIKEL BERKAITAN

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia