Dua pakej menarik Konvensyen Maqasid Syariah 2015

Pakej pertama untuk tiga peserta berkumpulan dengan bayaran sebanyak RM200 dengan penjimatan RM25 jika dibeli secara individu dan pakej kedua untuk pendaftaran berkumpulan NGO bagi 10 peserta dengan bayaran sebanyak RM600 dengan penjimatan sebanyak RM150. 

Lebih 1,500 sudah mendaftarkan diri untuk menghadiri konvensyen ini yang membariskan tokoh-tokoh luar negara yang membicarakan tentang Maqasid Syariah seperti Dr Ibrahim Munir, Dr Rachid Ghannouchi dan Ustaz Muhammad Anis Matta.

Tokoh-tokoh dalam negara juga tidak ketinggalan dalam membicarakan tentang tajuk ini iaitu Dr Mohd Parid Sheikh Ahmad, Dr Maszlee Malik, YB Dato’ Dr Mujahid Yusuf Rawa, Ustaz Hj Hasanuddin Mohd Yunus dan Hj Syed Ibrahim Syed Noh.

Mereka yang berminat untuk menyertai KMS 2015 yang diadakan pada 25 Oktober ini di IDCC Shah Alam, boleh mendaftarkan diri secara online di http://www.islamicevents.my/event/286. Sebarang maklumat lanjut, sila menghubungi 03-8945 6999 atau e-mel [email protected]

Penafian: Penulisan ini adalah pandangan peribadi dan tidak menggambarkan pendirian IKRAM.

Ikuti Rancangan Jom Sembang Bersama Ustaz Dr Syazalie Hirman setiap Jumaat di TV IKRAM.

Ingin mengikuti pandangan semasa dan info terkini dari IKRAM?
Hantar maklumat anda kepada kami:

ARTIKEL TERKINI

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia