Perhimpunan Tahunan IKRAM 2018

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) akan mengadakan Perhimpunan Tahunan IKRAM 2018 (PTI 2018) di Dewan Plenary, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada Sabtu ini, 17 November 2018.

Perhimpunan ini bakal dihadiri kira-kira 4,000 orang yang terdiri daripada tetamu serta pemimpin, ahli dan penyokong IKRAM dari seluruh negara bagi merapatkan ukhuwah dan menyemarakkan semangat perjuangan.

PTI adalah acara tahunan IKRAM yang bertujuan memberi ruang kepada pemimpin berkongsi hala tuju IKRAM bersama-sama ahli dan masyarakat.

Tema PTI 2018 ialah “Bersama Membina Malaysia Baharu”. Antara acara menarik dalam perhimpunan ini ialah Ucapan Presiden IKRAM, Dr Mohd Parid Sheikh Ahmad bertajuk “Bersama-sama Memikul Tanggungjawab Membina Malaysia Baharu”, Ucaptama Timbalan Menteri Kewangan, YB Dato’ Ir Hj Amiruddin Hamzah bertajuk “Malaysia Baharu: Peranan NGO dan NGI”, IKRAM Talks dan Hiwar al-Bina’.

Satu sidang media akan diadakan selepas Ucaptama Timbalan Menteri. Semua wartawan dan wakil media dijemput untuk hadir ke PTI 2018 dan seterusnya hadir ke sidang media tersebut.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Cik Hanis Shaharuddin 019-711 9835
Pn Atriza Umar 016-232 5637

Pejabat Penerangan dan Perhubungan Awam
Pertubuhan IKRAM Malaysia

Penafian: Penulisan ini adalah pandangan peribadi dan tidak menggambarkan pendirian IKRAM.

Ikuti Rancangan Jom Sembang Bersama Ustaz Dr Syazalie Hirman setiap Jumaat di TV IKRAM.

Ingin mengikuti pandangan semasa dan info terkini dari IKRAM?
Hantar maklumat anda kepada kami:

ARTIKEL TERKINI

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia