Majlis Ramah Mesra rapat hubungan kejiranan ibu pejabat IKRAM

Majlis yang bermula pada jam 12.30 tengah hari hingga 3.30 petang diadakan bagi merapatkan hubungan antara kakitangan IKRAM, institusi dan agensi IKRAM serta syarikat perniagaan yang ada di sekeliling ibu pejabat IKRAM di sini.

Pengarah Program, Hj Rosli Ahmad berkata, selain menyantuni dan beramah mesra, majlis ini juga diadakan bagi memperkenalkan IKRAM kepada warga kerja kawasan setempat, seterusnya mengeratkan silaturrahim antara pimpinan IKRAM, kakitangan ibu pejabat IKRAM dan kakitangan institusi-institusi serta masyarakat awam.

   

Suasana Majlis Ramah Mesra di Dewan Utama Kompleks IKRAM

Antara makanan yang disediakan ialah hidangan makan tengahari termasuk lemang, rendang, nasi impit, lontong, sate, cendol dan kuih-muih raya.

Seramai 200 orang tetamu yang hadir terdiri daripada jiran-jiran di sekitar Kompleks IKRAM dan kakitangan institusi IKRAM antaranya MyCARE, Musleh Berhad, Koperasi Islah Malaysia Berhad (KIMB), Raudhatus Sakinah dan Hidayah Centre Foundation.

Antara wakil syarikat kejiranan yang hadir adalah Proton, Eepro, KNM, Sigtech, Isente, Iman Shoppe, Eternal Wellness, ABA & Associates, Portman College, ATCEN, Dialisis Nilam, iboooks, 99 Uniform, Restoran Leong Ya dan SQ Motor.

   

Antara jiran yang hadir: ATCEN, KNM dan Restoran Leong Ya

Hadir sama melayani tetamu ialah Presiden IKRAM, Ustaz Dr Mohd Parid Sheikh Ahmad, Setiausaha Agung Hj Nahar Md Nor, Bendahari Prof Dr Mohd Alauddin Mohd Ali, Ketua Wanita Datin Paduka Che Asmah Ibrahim, Penolong Setiausaha Agung Hj Mohamad Yaakub Idris dan beberapa orang Ahli Jawatankuasa Pusat (JKP).

   

Tetamu khas dari kedutaan Australia, sebahagian wakil AZAM Russia dan penganjur bersama wakil PCOM

Majlis ini juga menerima kunjungan daripada wakil kedutaan Australia di Malaysia, Caroline Gibb, wakil NGO Palestin, Palestine Cultural Organization Malaysia (PCOM) dan wakil mahasiswa IKRAM United Kingdom & Eire (IKRAM UKE) dan AZAM Russia.

Semoga majlis ini dapat merapatkan hubungan sesama kejiranan ibu pejabat IKRAM di samping memperkenalkan IKRAM, bertukar fikiran dan mengetahui perkembangan urusan masing-masing di kawasan tersebut insya-Allah.

Lagi foto majlis: http://on.fb.me/1Nj0YhL

3 Tahun PTI Tidak Dapat Dilangsungkan, Kini Tiba Masanya…

Ingin mengikuti pandangan semasa dan info terkini dari IKRAM?
Hantar maklumat anda kepada kami:

ARTIKEL TERKINI

Kulim

Masjid Al Muqarabbin, Taman Angsana, Kulim

Sungai Petani

Masjid Bandar Perdana, Bandar Perdana Sg Petani

Kubang Pasu / Alor Setar

Masjid An Nur IPG Kampus Darulaman, Jitra

Pekan

Masjid Sultan Ahmad Shah, Pekan

Pahang Barat

Surau RPSB Kg. Pagar, Penjom, Lipis

Pahang Barat

Surau Al Hidayah, Kg Melayu Sg Lui, Raub

Kota Samarahan

Masjid Al-Malik, Taman Uni Garden

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia