KIMB sasar 5,000 pelanggan baru Kad Kredit-i Bank Rakyat

kimb-br

Pengerusi KIMB, Dr Hj Ahmad Zainuddin (gambar) berkata, mulai 28 Oktober tahun ini, KIMB menjadi salah sebuah ejen berdaftar untuk mempromosikan Kad Kredit-i Bank Rakyat.

“Untuk fasa pertama ini, kami menyasarkan kumpulan usahawan dan perwakilan-perwakilan JIM yang akan menghadiri Mesyuarat Perwakilan Negeri hujung minggu ini. Pemasaran akan dipertingkatkan ke semua sektor mulai minggu hadapan,” katanya.

Menurut beliau lagi, antara faktor KIMB memilih untuk memasarkan produk Kad Kredit-i Bank Rakyat adalah kerana status Bank Rakyat sebagai Bank Koperasi dan produk ini berlandaskan syariah seperti yang sudah diharuskan oleh panel syariah Bank Negara Malaysia.

“Melalui kerjasama dengan Bank Rakyat juga, kini pemegang Kad Kredit-i Bank Rakyat boleh membeli Tafsir Fi Zilalil Quran melalui KIMB dengan bayaran tertangguh,” tambahnya lagi.

Beliau berkata demikian dalam satu temuramah baru-baru ini.

Selain Kad Kredit-i Bank Rakyat, KIMB juga menyediakan produk-produk dan khidmat lain seperti memperbaharui takaful kenderaan, cukai jalan dan penyediaan pelan perlindungan takaful.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk dan khidmat KIMB, orang ramai boleh menghubungi talian 03-41086339 atau melayari laman web KIMB di www.kimb.jim.org.my

3 Tahun PTI Tidak Dapat Dilangsungkan, Kini Tiba Masanya…

Ingin mengikuti pandangan semasa dan info terkini dari IKRAM?
Hantar maklumat anda kepada kami:

ARTIKEL TERKINI

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email kadri@ikram.my

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia