Hidayah Food Bank untuk mualaf

Hadir menyampaikan bantuan Ketua Pegawai Eksekutif Hidayah Centre Foundation (HCF), Haji Nicholas Sylvester bersama Pengarah Unit Perkhidmatan Korporat HCF, Haji Fakharuddin Abdul Kudos dalam satu majlis serba ringkas dan mematuhi SOP.

 

Sumbangan pek makanan tersebut adalah hasil sumbangan orang ramai melalui kempen Hidayah Food Bank bagi meringankan bebanan keluarga mualaf yang melalui fasa getir pandemik Covid-19 ini.

 

Rakan Hidayah turut mengucapkan terima kasih kepada semua penyumbang budiman yang bersama-sama menyalurkan sumbangan untuk kebajikan mualaf ini.

 

“Semoga Allah melimpahkan kebaikan buat semua penyumbang dan keluarga.”

 

Kepada yang ingin menyumbang pek barangan makanan asas Hidayah Food Bank, boleh menyalurkan sumbangan kombo RM50 atau RM30 ke akaun Hidayah Centre Foundation (Bank Islam 12113010054320) dengan rujukan ‘HFBAJ’ dan hantarkan slip sumbangan ke https://wa.me/601160552445

 

Rakan Hidayah merupakan satu komuniti sukarelawan yang bernaung di bawah HCF, sebuah pusat sokongan saudara baharu dan dakwah kepada masyarakat majmuk.

Penafian: Penulisan ini adalah pandangan peribadi dan tidak menggambarkan pendirian IKRAM.

Ikuti Rancangan Jom Sembang Bersama Ustaz Dr Syazalie Hirman setiap Jumaat di TV IKRAM.

Ingin mengikuti pandangan semasa dan info terkini dari IKRAM?
Hantar maklumat anda kepada kami:

ARTIKEL TERKINI

Sumbangan

Untuk membuat sebarang sumbangan anda dialu-alukan untuk menyumbang secara terus kepada mana-mana institusi IKRAM.

Maaf, anda perlu bayar untuk dapatkan kajian ini. Sila hubungi pihak KADRI untuk info lanjut melalui email [email protected]

Berita Terkini IKRAM

Dapatkan info TERKINI

Langgan berita terkini supaya anda tidak ketinggalan info penting daripada Pertubuhan IKRAM Malaysia