wrapper

Berita Terkini

الأربعاء 20 رجب 1442   |   Thursday 04 March 2021
HC ZIARAH PERKAMPUNGAN ORANG ASLI
Pada petang semalam, skuad Hidayah Centre (HC) Pahang telah berkunjung ke Kampung Orang Asli di Paloh Hinai, Pekan. Mereka berjumpa dengan tok batin dan juga menziarahi dua buah rumah muallaf Orang Asli di sana.
Fasa 1 Projek Kompleks Pendidikan & Komuniti IKRAM Pahang
SUMBANGAN DIPERLUKANKuantan, 6 April - Memasuki bulan April, bermakna masih ada lagi berbaki 8 bulan sekurang-kurangnya Fasa 1 Projek Kompleks Pendidikan & Komuniti IKRAM Pahang disiapkan. Projek ini telah
IKRAMHEALTH PAHANG MEMBERIKAN KHIDMAT
Pekan, 11 April - Bertempat di Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Tun Abdul Razak, Pekan telah diadakan Hari Terbuka Asrama. Pelbagai acara diadakan dan IKRAMHealth Pahang telah dijemput untuk memeriahkan program
UKHUWAH TERJALIN INDAH
Kuantan, 29 Mac - Silaturrahim dan ukhuwah tersulam indah antara akhawat daerah Kuantan dan akhawat daerah Temerloh sempena Program Jaulah Akhawat IKRAM Daerah Kuantan. Program ini diketuai oleh Timbalan Ketua Wanita
Tuesday, 31 March 2015 08:00

IIUM KUANTAN MENUJU KAMPUS HARMONI

Rate this item
(0 votes)

dialog kampus harmoni

Sekalung tahniah diucapkan kepada wakil-wakil mahasiswa yang hadir malam ini. Meluangkan masa mendengar gagasan Harmoni yang akan kita jayakan bersama.

Setinggi-tinggi ucapan penghargaan kepada pimpinan-pimpinan dan ahli-ahli HEALS, IPHA, SCIENCESS, juga Presiden SRC, Mohd Abdul Muhaimin Bin Zainol dan semua yang sudi hadir ke pembentangan Gagasan Kampus Harmoni tadi.

 

Tidak akan kami lupakan kepada co-founder APEMA, Muhammad Fikri Bin Zainol akan jasa baik saudara kerna sudi menjemput kami dalam program APEMA tadi.

Semoga kita dapat bersama dalam perkara yang kita sepakati, dan berlapang dada dalam perkara yang tidak setujui.

"Kita mungkin tidak akan melihat gagasan HARMONI ini berjaya pada masa kita, tapi saya yakin kita akan melihatnya pada masa adik-adik kita!" - Pengerusi ISUK, Halim Hazwan Bin Jamaluddin.

Read 1389 times Last modified on Sunday, 03 May 2015 11:53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Iklan Penaja


Pertubuhan IKRAM Malaysia

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) yang didaftarkan pada 22 Oktober 2009 adalah pertubuhan dakwah, tarbiah dan kebajikan yang prihatin terhadap urusan-urusan kehidupan masyarakat umum sejajar dengan ajaran dan cara hidup Islam. IKRAM berusaha untuk menegakkan syariat Islam di Malaysia sebagai rahmat kepada seluruh alam. .

 

Facebook

TV IKRAM

tv ikram

Hubungi IKRAM Pahang

Pertubuhan IKRAM Malaysia Negeri Pahang

B76-1, Taman Mahkota Putra, IM8
25200 Kuantan
Pahang Darul Makmur

No Tel :019-987 4233 (Pejabat)
Emel :[email protected]

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd