wrapper

Berita Terkini

الأحد 9 ربيع الأوّل 1442   |   Monday 26 October 2020
Tuesday, 12 January 2016 08:00

BAKIM anjur makan malam hargai kakitangan

Rate this item
(0 votes)

GOMBAK - Majlis Makan Malam Jawatankuasa Pusat dan Kakitangan IKRAM 2015 telah berlangsung pada Sabtu, 19 Disember lalu di Restoran Nelayan [email protected] dengan kehadiran seramai 204 orang.

Bertemakan topi, majlis anjuran Badan Kebajikan Kakitangan Ibu Pejabat IKRAM (BAKIM) ini diadakan bagi meraikan serta menghargai kakitangan Ibu Pejabat IKRAM dan Ahli Jawatankuasa Pusat dengan membawa keluarga masing-masing.

    

Ucapan Pengarah Program, perasmian oleh Presiden IKRAM dan ucapan Setiausaha Agung

Pendaftaran yang bermula jam 6.30 petang itu menyaksikan hadirian yang hadir menggayakan pelbagai jenis topi bermacam-macam gaya. Majlis dimulakan dengan ucapan aluan Pengarah Program, Saudara Hanafi Sudi dan ucapan perasmian Presiden IKRAM oleh Dr Mohd Parid Sheikh Ahmad.

Setiausaha Agung IKRAM, Haji Nahar Md Nor yang berucap pada malam itu turut menyatakan penghargaan dan terima kasih kepada semua kakitangan yang terlibat dalam menjayakan majlis makan malam ini.

    

Makan malam dan peragaan fesyen kanak-kanak

Beliau turut menekankan tentang kebajikan pekerja yang harus dijaga dengan menyatakan bakal melihat semula Skim Perkhidmatan IKRAM Malaysia (SPIM) bagi memastikan kebajikan kakitangan Ibu Pejabat IKRAM terbela.

Antara acara yang dijalankan ialah pertandingan peragaan fesyen kanak-kanak, kuiz taaruf mengenali jabatan dan kakitangan Ibu Pejabat IKRAM serta beberapa anugerah turut diadakan iaitu Keluarga Terawal, Keluarga Teramai, Keluarga Ceria & Sporting , Keluarga Sehati Sejiwa, Keluarga Sedondon dan Topi Tebaik.

    

Hadiah keluarga terawal (Ust Noorsyazly), keluarga teramai (Pn Zaiton) dan keluarga sedondon (Hj Zaid, Timbalan Presiden IKRAM)

Sambil menikmati makan malam steamboat, para hadirin turut dihiburkan dengan persembahan live nasyid oleh saudara Noor Aiman Abd Aziz yang bertajuk Hakikat nyanyian kumpulan Durani dan tayangan video pengenalan kakitangan IKRAM Ibu Pejabat IKRAM oleh BAKIM.

Majlis diakhiri dengan penyampaian hadiah bagi setiap kategori yang dianjurkan dan seperti Hari Keluarga pada tahun lalu, sesi pertukaran hadiah sesama kakitangan turut diadakan.

Lagi foto majlis: http://on.fb.me/22WJwcu

Read 2294 times Last modified on Tuesday, 26 January 2016 14:25

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Iklan Penaja


Pertubuhan IKRAM Malaysia

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) yang didaftarkan pada 22 Oktober 2009 adalah pertubuhan dakwah, tarbiah dan kebajikan yang prihatin terhadap urusan-urusan kehidupan masyarakat umum sejajar dengan ajaran dan cara hidup Islam. IKRAM berusaha untuk menegakkan syariat Islam di Malaysia sebagai rahmat kepada seluruh alam. .

 

Facebook

TV IKRAM

tv ikram

Hubungi Kami

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM)

No. 6, Jalan Dagang SB 4/1, Taman Sungai Besi Indah
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, MALAYSIA

Tel: +603-8945 6999, +603-8945 3666
Fax : +603-8945 1772

E-mel

Umum: [email protected]
Pentadbiran: [email protected]
Keahlian: [email protected]
Kewangan: [email protected]

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd