wrapper

Berita Terkini

الجمعة 3 شوّال 1442   |   Friday 14 May 2021

IKRAM Health lancar kempen galakan vaksinasi Covid-19

 

SERI KEMBANGAN - Persatuan Kesihatan IKRAM Health Malaysia (IKRAM Health) telah melancarkan kempen advokasi dan kesedaran vaksinasi Covid-19 di seluruh negara.

Read more...

Laksana PKP kendiri

 

SERI KEMBANGAN - Dengan situasi kes Covid-19 negara yang membimbangkan, Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah menasihatkan orang ramai supaya melaksanakan PKP kendiri dengan duduk di rumah.

Read more...

Projek Animasi Ramadan serlahkan bakat remaja

SKUDAI - Kelab remaja IKRAMTeens Johor telah menganjurkan Projek Animasi Ramadan iaitu Ramadan Project, satu latihan kursus animasi secara dalam talian khusus untuk pelajar sekolah. 

Read more...

Jadi prihatin dengan semangat Ramadan 

SERI KEMBANGAN - Umat Islam diseru supaya berubah menjadi anggota masyarakat yang peka dan prihatin tentang perkembangan negara dan dunia dengan semangat yang dibawa pada bulan Ramadan.

Read more...

Lawak rogol: Lindungi wanita, bukan menghina

 

SERI KEMBANGAN - Wanita IKRAM melahirkan rasa amat terkejut dengan berita seorang guru Pendidikan Jasmani dan Kesihatan (PJK) yang membuat lawak jenaka mengenai rogol dan telah didedahkan oleh seorang pelajar perempuan melalui media sosial.

Read more...

Mualaf tidak keseorangan

KUALA LUMPUR - Majlis Iftar Perdana Amal Hidayah Centre (MIPHC) kali ke-16 telah berlangsung dengan jayanya dalam suasana sederhana tetapi cukup meriah di Pusat Konvensyen Telekom Malaysia pada 24 April lalu, di sini.

Read more...

Sumbangan pek makanan asasi untuk OKU penglihatan

 

PETALING JAYA - Yayasan Ikram Malaysia telah menyerahkan sumbangan keperluan asas kepada 28 orang penerima Orang Kurang Upaya (OKU) penglihatan dari Blok D PPR Lembah Subang 2 pada Ahad, 25 April lalu.

Read more...

Malaysia masih kekal 4 angka sehari

SERI KEMBANGAN - Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata jumlah kes harian Covid-19 di negara ini masih mencecah empat angka dengan 2,690 kes baharu dilaporkan pada Ahad.

Read more...

Iklan Penaja


Pertubuhan IKRAM Malaysia

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) yang didaftarkan pada 22 Oktober 2009 adalah pertubuhan dakwah, tarbiah dan kebajikan yang prihatin terhadap urusan-urusan kehidupan masyarakat umum sejajar dengan ajaran dan cara hidup Islam. IKRAM berusaha untuk menegakkan syariat Islam di Malaysia sebagai rahmat kepada seluruh alam. .

 

Facebook

TV IKRAM

tv ikram

Hubungi Kami

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM)

No. 6, Jalan Dagang SB 4/1, Taman Sungai Besi Indah
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, MALAYSIA

Tel: +603-8945 6999, +603-8945 3666
Fax : +603-8945 1772

E-mel

Umum: [email protected]
Pentadbiran: [email protected]
Keahlian: [email protected]
Kewangan: [email protected]

DMC Firewall is a Joomla Security extension!