wrapper

Berita Terkini

الإثنين 17 ذو الحجّة 1442   |   Monday 26 July 2021

Kerjasama UIAM, IKRAM Musleh, GaPIM perkasa Pendidikan Islam

SERI KEMBANGAN - Pendidikan Ikram Musleh Berhad (IKRAM Musleh), Gabungan Persatuan Pendidikan Islam Malaysia (GaPIM) dan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) telah menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi meningkatkan kerjasama dalam Pendidikan Islam.

Read more...

Negara dalam krisis, gabungan NGO tubuh TINDAK!

SERI KEMBANGAN - Memandangkan keadaan Covid-19 yang semakin buruk di Malaysia, terutama di Lembah Klang, beberapa NGO telah memutuskan untuk membentuk satu gabungan masyarakat madani yang dinamakan Pelan Bertindak Rakyat (TINDAK!).

Read more...

Kelonggaran SOP diputuskan minggu ini

SERI KEMBANGAN - Kelonggaran terhadap individu yang telah lengkap dua dos vaksin Covid-19 akan diputuskan dalam Mesyuarat Majlis Pemulihan Negara (MPN) minggu ini, kata Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Read more...

PKP: HCF sasar bantu 500 mualaf

KUALA LUMPUR - Hidayah Centre Foundation (HCF) membuka Tabung Kecemasan Covid-19 bagi membantu asnaf mualaf yang terjejas disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di seluruh negara.

Read more...

Dato' Azhari, kehilanganmu dirasai

 

SERI KEMBANGAN - Warga Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) hari ini bersedih apabila menerima berita perginya almarhum Dato' Ir Dr Azhari Md Salleh, Timbalan Presiden Penaja IKRAM menemui Ilahi.

Read more...

Pelbagaikan segmen bermanfaat melalui video

SERI KEMBANGAN - Saluran video rasmi bagi Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM), TV IKRAM kini mempelbagaikan segmennya dalam penerbitan video untuk manfaat masyarakat.

Read more...

i-Citra boleh dimohon hari ini

SERI KEMBANGAN - Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) pada Ahad memaklumkan, permohonan i-Citra boleh dibuat melalui laman sesawang icitra.kwsp.gov.my mulai hari ini.

Read more...

Percepatkan dua dos vaksin langkah terbaik

 

SERI KEMBANGAN - “Lonjakan kes Covid-19 di Malaysia turut dibimbangi berpunca daripada penularan jangkitan varian Delta,” kata Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah.

Read more...

Iklan Penaja


Pertubuhan IKRAM Malaysia

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) yang didaftarkan pada 22 Oktober 2009 adalah pertubuhan dakwah, tarbiah dan kebajikan yang prihatin terhadap urusan-urusan kehidupan masyarakat umum sejajar dengan ajaran dan cara hidup Islam. IKRAM berusaha untuk menegakkan syariat Islam di Malaysia sebagai rahmat kepada seluruh alam. .

 

Facebook

TV IKRAM

tv ikram

Hubungi Kami

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM)

No. 6, Jalan Dagang SB 4/1, Taman Sungai Besi Indah
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, MALAYSIA

Tel: +603-8945 6999, +603-8945 3666
Fax : +603-8945 1772

E-mel

Umum: [email protected]
Pentadbiran: [email protected]
Keahlian: [email protected]
Kewangan: [email protected]

Our website is protected by DMC Firewall!