wrapper

Berita Terkini

الإثنين 10 ذو القعدة 1439   |   Monday July 23 2018

PUSAT BANDAR MELAWATI - Dalam usaha meningkatkan prestasi kerja dan mengenal pasti keperluan media, Jabatan Penerangan dan Media IKRAM (IKRAMedia) telah mengunjungi pasukan media Hidayah Centre Foundation (HCF) dan i-Bantu semalam di sini. 

Di HCF, kunjungan yang diketuai Hj A. Ralim M. Yassen, Pengurus Jabatan IKRAMedia bersama tiga kakitangannya disambut mesra kakitangan media HCF yang diketuai pengurusnya, Puan Siti Hamisah Manan.

Usai sesi taaruf, Siti Hamisah menerangkan struktur jawatankuasa Hidayah Centre Foundation dan kakitangan sepenuh masa serta sukarelawan yang berkhidmat. Begitu juga di pihak IKRAMedia, A Ralim turut memperkenalkan barisan kakitangannya.

Turut dikongsikan oleh HCF ialah perancangan serta sistem gerak kerja pasukannya dalam menghasilkan video yang berkualiti serta reka bentuk grafik yang menarik dalam menjayakan sesuatu program atau kempen yang dirancang.

Selain A Ralim, kakitangan IKRAMedia Pusat yang hadir ialah Noor Aiman Abd Aziz, Atriza Umar dan Nur Syazwani Ab Wahid manakala kakitangan media HCF pula ialah Hanan, Syafiq Razak dan Haziq Abd Razak.

Turut dikunjungi adalah pejabat Khidmat Masyarakat IKRAM, i-Bantu bagi mengetahui gerak kerja media institusi tersebut termasuklah kempen Rayuan Ramadhan yang sedang dilaksanakan. IKRAMedia juga merancang untuk mengunjungi beberapa lagi institusi IKRAM pada masa akan datang.

Semoga kunjungan, perbincangan dan perkongsian harmoni bersama institusi-institusi ini dapat menghasilkan tindakan susulan yang proaktif seterusnya memantapkan pengurusan IKRAMedia di peringkat pusat, insya-Allah.

Last modified on Thursday, 18 May 2017

Leave a comment

Iklan Penaja

  

 

Pertubuhan IKRAM Malaysia

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) yang didaftarkan pada 22 Oktober 2009 adalah pertubuhan dakwah, tarbiah dan kebajikan yang prihatin terhadap urusan-urusan kehidupan masyarakat umum sejajar dengan ajaran dan cara hidup Islam. IKRAM berusaha untuk menegakkan syariat Islam di Malaysia sebagai rahmat kepada seluruh alam. .

 

Facebook

TV IKRAM

tv ikram

Hubungi Kami

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM)

No. 6, Jalan Dagang SB 4/1, Taman Sungai Besi Indah
43300 Seri Kembangan, Selangor Darul Ehsan, MALAYSIA

Tel: +603-8945 6999, +603-8945 3666
Fax : +603-8945 1772

E-mel

Umum: [email protected]
Pentadbiran: [email protected]
Keahlian: [email protected]
Kewangan: [email protected]

DMC Firewall is a Joomla Security extension!